Home Hantar Artikel Ke Forum Menu Berita Menua Akaun Anda Tops Hits Maklum Balas Iklan
Iklan Berbayar
Rahsia Suami Gagah Isteri Sayang



Untuk tempahan iklan sila klik di sini
Login/Masuk
Nickname

Password

Don't have an account yet? You can create one. As a registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.
Modules
· Home
· Arkib Berita
· Cetak Artikel
· Downloads
· Feedback
· Flash_Player
· Forums
· iklandetik
· Journal
· Members List
· News_sol
· Private Messages
· PRK Sg. Limau
· Recommend Us
· Search
· Shout Box
· Submit News
· Surveys
· Top 10
· Topics
· TopikML
· Web Links
· Your Account
Shout Box

Only registered users can shout. Please login or create an account.
Minda Lutfi

Cantas senarai panjang kuasa PM, MB

Menteri KDN, Zahid Hamidi, tolonglah rasional sikit

Selepas kabinet baru, laluan kerjasama Pas-Umno lebih mudah

Tiga dialog santai pagi Rabu

Adakah saya masih bermimpi...

Miminimumkan rasuah, Miminimumkan kuasa .

Persepsi Buruk Mengenai Gabungan Pembangkang ...

Masih berpeluang menang walaupun tiga penjuru

Perak nampak mudah tapi cukup sengit

Lebih mudah Pakatan Harapan ambil alih Kedah
Semua...
Pendapat

Jangan cantas dahan pohon ini

Pemimpin PAN kuda tunggangan DAP

Sukarnya berwacana jika bahasa kita berbeza

Faiz Fadzil Ghairah Meludah Ke langit

PAS mesti bertanding 222 kerusi, bukan 100

Memusnahkan Umno/Bn Dari Dalam Atau membaiki Umno Dari Luar ?

Tak mustahil Anwar jadi PM ke-7

Siapa 'Mugabe' Malaysia?

Anwar tak akan jadi PM ke-7

Kiamat Melayu sudah tiba
Semua...
Penulis Tamu

Marhaban Ya Ramadan! Tazkirah untuk sang penguasa

Azam Ramadhan pada tahun ini

Ramadan, ujian dan aspirasi muslim bertaqwa

Ramadhan Al-Mubarak 1438H

Perutusan Presiden PAS sempena Ramadhan Al-Mubarak 1438H

Tempat Umno tak tanding pun PAS tanding

Belajarlah duduk sebelum berlunjur

Sertai Block Saudi - Amerika , Najib Bawa Malaysia Ke Kancah Bahaya

Jangan Ambil jalan Mudah, Jangan Cepat Membuat Kesimpulan

Hubungan PAS-PKR dalam kenangan
Semua...
Open Artikel

'PM' Sebelum Menang?

Detik Baharui Perjuangan

Tiga penjuru menguntungkankah?

UMNO kuat kerana tiada tersirat

Kerajaan Selangor perlu segera singkirkan duri dalam daging

Jangan pilih kawan makan kawan

Bagaimana DAP, PKR tanpa sokongan Pas di Pulau Pinang

'Kenyataan saya diambil di luar konteks'

PKR-Pas genting dalam tahaluf siyasi

Lebai dan polemik citra Melayu
Semua...
Kritikan

Alkisah Berebut Jawatan Perdana Menteri

PAS sedang bekerja untuk Umno secara total

Apakah PAS berasa sudah cukup kuat?

PAS: Parti politik atau jemaah tabligh?

Kecelaruan mentel Politik Suhaizan

PAS yang semakin lemas

Jawablah dengan berhemah,wahai pemimpin politik!

Harapan Palsu Deklarasi Mahathir

Masih "jantan" kah Mahfuz dan Husam?

Blok ke-3 PAS yang mencurigakan
Semua...
Rangking Forum
Kedudukan Forumer:
© 2009 Detikdaily
Online
Welcome, Anonymous
Nickname
Password
(Register)
Membership:
Latest: Mursyid
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 24846

People Online:
Visitors: 857
Members: 0
Total: 857
Anonymous Online

Statistik RealTime Semasa:

Sila klik..
Detikdaily.Net :: View topic - keputusan PRU13 (ramalan)
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log In Semak PMLog In Semak PM   Log inLog in 

keputusan PRU13 (ramalan)
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Detikdaily.Net Forum Index -> Politik Semasa
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ahmad-dani
Junior Member
Junior Member


Joined: Aug 29, 2011
Posts: 253

PostPosted: Tue Feb 05, 2013 3:08 pm    Post subject: keputusan PRU13 (ramalan) Reply with quote

kalau ramalan ini menjadi kenyataan pada PRU13 nanti..
memang menangis tak berlagulah BN...
kak mah kena selalu melawat najib di penjara...



http://lianglahad.blogspot.com/2013/02/kebarangkalian-keputusan-pru13.html
Back to top
View user's profile Send private message
solokwanmore
Super Moderator
Super Moderator


Joined: Apr 17, 2009
Posts: 9697
Location: Kg Solok Wan Moh

PostPosted: Tue Feb 05, 2013 3:24 pm    Post subject: Reply with quote

wah....dah main ramal-ramal pulak

nombor ramalan camne pulak?
Back to top
View user's profile Send private message
viruscom
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 3959

PostPosted: Tue Feb 05, 2013 5:32 pm    Post subject: Reply with quote

solokwanmore wrote:
wah....dah main ramal-ramal pulak

nombor ramalan camne pulak?


Ini yang buat macai Umporno kalut berlagak samseng kampong dusun nie....
Back to top
View user's profile Send private message
andreed
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Oct 11, 2009
Posts: 2622

PostPosted: Tue Feb 05, 2013 8:28 pm    Post subject: Reply with quote

tapi satu je yang aku risau sekarang..
memang kalau ikut atas kertas PR bleh capai ramalan tersebut tapi
BN juga ada senjata sulit..
1) Pengundi Hantu
2) Undi Pos

ni yg jadi masalah sekarang ni..
Back to top
View user's profile Send private message
solokwanmore
Super Moderator
Super Moderator


Joined: Apr 17, 2009
Posts: 9697
Location: Kg Solok Wan Moh

PostPosted: Tue Feb 05, 2013 8:37 pm    Post subject: Reply with quote

andreed wrote:
tapi satu je yang aku risau sekarang..
memang kalau ikut atas kertas PR bleh capai ramalan tersebut tapi
BN juga ada senjata sulit..
1) Pengundi Hantu
2) Undi Pos

ni yg jadi masalah sekarang ni..

kita ada ALLAH
Back to top
View user's profile Send private message
gobledegook
Moderator
Moderator


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 8581
Location: andaikata aku online, maka di depan notebook ler

PostPosted: Tue Feb 05, 2013 10:56 pm    Post subject: Reply with quote

jgn berharap sgt ramalan ni... teruskan gerak kerja perhebatkan lagi. aku tetap ABU dan ABCD
Cool

p/s: bila la pru ni, aku nak beli tiket balik pon susah. shilake betul main sembunyi2 tarikh pru ni phuiiii Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
esmael
Member
Member


Joined: Jul 25, 2009
Posts: 470

PostPosted: Wed Feb 06, 2013 12:29 am    Post subject: Reply with quote

Jangan risau ... pengundi hantu biar hantu yang handel !
Back to top
View user's profile Send private message
ubanputih
Moderator
Moderator


Joined: Jul 07, 2009
Posts: 4306

PostPosted: Wed Feb 06, 2013 12:30 pm    Post subject: Reply with quote

gobledegook wrote:
jgn berharap sgt ramalan ni... teruskan gerak kerja perhebatkan lagi. aku tetap ABU dan ABCD
Cool

p/s: bila la pru ni, aku nak beli tiket balik pon susah. shilake betul main sembunyi2 tarikh pru ni phuiiii Evil or Very Mad



Lepas PSY habis buat show kat penang, ko bolehlah bersiap sedia tempah tiket Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
juang1430
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Oct 23, 2009
Posts: 2736
Location: GAZA STRIP

PostPosted: Wed Feb 06, 2013 4:56 pm    Post subject: Reply with quote

ubanputih wrote:
gobledegook wrote:
jgn berharap sgt ramalan ni... teruskan gerak kerja perhebatkan lagi. aku tetap ABU dan ABCD
Cool

p/s: bila la pru ni, aku nak beli tiket balik pon susah. shilake betul main sembunyi2 tarikh pru ni phuiiii Evil or Very Mad



Lepas PSY habis buat show kat penang, ko bolehlah bersiap sedia tempah tiket Laughing


Aku nak beli tiket pi Australia la nak ngundi kat situ...
Back to top
View user's profile Send private message
mongolia
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: May 01, 2009
Posts: 3170
Location: dalam kesamaran radar Pakatan

PostPosted: Thu Feb 07, 2013 4:43 pm    Post subject: Reply with quote

solokwanmore wrote:
wah....dah main ramal-ramal pulak

nombor ramalan camne pulak?


Aku RAMAL BN menang tipis.
MAJORITI BN antara 15 hingga 25 kerusi
InsyaAllah!
Back to top
View user's profile Send private message
viruscom
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 3959

PostPosted: Thu Feb 07, 2013 5:28 pm    Post subject: Reply with quote

mongolia wrote:
solokwanmore wrote:
wah....dah main ramal-ramal pulak

nombor ramalan camne pulak?


Aku RAMAL BN menang tipis.
MAJORITI BN antara 15 hingga 25 kerusi
InsyaAllah!


Tanya orang UMNO kata BeEnd menang....tanya orang Pakatan PR menang. Tanya TDM pun kata BeEnd boleh menang. Tanya Najib belum bubar lagi.
Back to top
View user's profile Send private message
solokwanmore
Super Moderator
Super Moderator


Joined: Apr 17, 2009
Posts: 9697
Location: Kg Solok Wan Moh

PostPosted: Thu Feb 07, 2013 7:16 pm    Post subject: Reply with quote

mongolia wrote:
solokwanmore wrote:
wah....dah main ramal-ramal pulak

nombor ramalan camne pulak?


Aku RAMAL BN menang tipis.
MAJORITI BN antara 15 hingga 25 kerusi
InsyaAllah!
dah ada pegundi hantu ngan pos pon masih ko ramal menang tipis?
Back to top
View user's profile Send private message
gobledegook
Moderator
Moderator


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 8581
Location: andaikata aku online, maka di depan notebook ler

PostPosted: Fri Feb 08, 2013 12:02 am    Post subject: Reply with quote

ubanputih wrote:
gobledegook wrote:
jgn berharap sgt ramalan ni... teruskan gerak kerja perhebatkan lagi. aku tetap ABU dan ABCD
Cool

p/s: bila la pru ni, aku nak beli tiket balik pon susah. shilake betul main sembunyi2 tarikh pru ni phuiiii Evil or Very Mad



Lepas PSY habis buat show kat penang, ko bolehlah bersiap sedia tempah tiket Laughing
dengar kata 22.2.2013 ntah ler ah jib gor ni... susah betul nak ucap kalimah bubar parlimen Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
mongolia
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: May 01, 2009
Posts: 3170
Location: dalam kesamaran radar Pakatan

PostPosted: Mon Feb 11, 2013 10:59 am    Post subject: Reply with quote

gobledegook wrote:
ubanputih wrote:
gobledegook wrote:
jgn berharap sgt ramalan ni... teruskan gerak kerja perhebatkan lagi. aku tetap ABU dan ABCD
Cool

p/s: bila la pru ni, aku nak beli tiket balik pon susah. shilake betul main sembunyi2 tarikh pru ni phuiiii Evil or Very Mad



Lepas PSY habis buat show kat penang, ko bolehlah bersiap sedia tempah tiket Laughing
dengar kata 22.2.2013 ntah ler ah jib gor ni... susah betul nak ucap kalimah bubar parlimen Rolling Eyes


hak dia. Dia tu Perdana Menteri.
Back to top
View user's profile Send private message
gobledegook
Moderator
Moderator


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 8581
Location: andaikata aku online, maka di depan notebook ler

PostPosted: Mon Feb 11, 2013 11:05 am    Post subject: Reply with quote

mongolia wrote:
gobledegook wrote:
ubanputih wrote:
gobledegook wrote:
jgn berharap sgt ramalan ni... teruskan gerak kerja perhebatkan lagi. aku tetap ABU dan ABCD
Cool

p/s: bila la pru ni, aku nak beli tiket balik pon susah. shilake betul main sembunyi2 tarikh pru ni phuiiii Evil or Very Mad



Lepas PSY habis buat show kat penang, ko bolehlah bersiap sedia tempah tiket Laughing
dengar kata 22.2.2013 ntah ler ah jib gor ni... susah betul nak ucap kalimah bubar parlimen Rolling Eyes


hak dia. Dia tu Perdana Menteri.
hak dia hak tuih Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Detikdaily.Net Forum Index -> Politik Semasa All times are GMT + 8 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

  Ahmad Lutfi Othman
  Azizi Abdullah
  Abdul Kadir Jasin
  Mahaguru58
  Merah Tinta
  Amdang 81
  Ibnu Hasyim
  Cucu Mat Kilau
  Tun Dr Mahathir
  Rockys Bru
  Screenshots
  Cikgu Nuri’s Online
  Attakiri
  Abu Ayysah
  Suhaimi Taib
  Redhuan D. Oon
  Lagenda Buta
  Orang Klawang
  Tok Pijat
  Zahid Yusof
  Taranama
  Pemuda BukitKatil
  Kedahlenie..!!
  Dr Fikrah
  Putera Batu
  Addin
  Budu Online

  ...penarik beca
  Roslan SMS Corner
  Amin Iskandar
  A L- H U S S E Y N
  Ketua Perusuh
  Kuda Kepang
  Kickdefella
  Kuda Ranggi
  Putera Maya
  Lanh14
  Wan Nordin Yaacob
  Khalid samad
  Jed Yoong
  Dr. Hj. Hamirdin
  Malaysia Waves
  Sofi Wahab
  Telahan Politik
  Boneka, Penyu, SPR
  Jamaludin Md Isa
  Helang Jagat
  Meli Kapak Jangak
  Hishamuddin Rais

  Tun Telanai
  Faisal Tehrani
  Ibrahim Baba
  Fudzail
  Drs Idham Lim
  Ust Nasrudin
  Zaharuddin.Net
  Al-Bakistani
  SaifulIslam.Com
  Dr. Mohd Asri
  sya~reformis
  al-Kerohi
  Aduka Taruna
  Nik Abdul Nik Aziz
  jahilGoBlog
  Edyesdotcom
  Bulan Penuh 2012
  Rosli Salem
  Che Kamala
  Rusli Islam
  klpost.com
  Jiwo Kelete
  Cenangau
  Pemuda Wilayah
  Lilahi taala
  Kalam Perantau
  Tempe Goreng
  Sokong PR
  Janggut
  Tarmizi Mohd Jam
  Kopitiam Bang Nan
  Pink Turtle
  Perisik Rakyat
  Siasahdaily
  Pahang daily
  Sabahdaily
  Kampus Negara
  Al Banjari
  Bumi Perak
  Zabidi Morad
  Ahmad Fadhil
  Eddie Putra
  Amirulreza
  Rozmal Malakan
  Republik kata
  Go Malaysia
  Ahli Parlimen PAS
  A.M.K.N.S.
  Ust Idris Ahmad
  Mummy Rokiah
  Greenboc
  Lagi....
* Tidak mengikut susunan keutamaan
design by ethaidesign.com