Home Hantar Artikel Ke Forum Menu Berita Menua Akaun Anda Tops Hits Maklum Balas Iklan
Iklan Berbayar

Produk Untuk Suami
Rawatan Dadah Secara Islam

Natural Energy Enchancer

Biofactor 9

Rahsia Suami Gagah Istrei Sayang

Produk Keluarga Bahagia


Untuk tempahan iklan sila klik di sini
Login/Masuk
Nickname

Password

Don't have an account yet? You can create one. As a registered user you have some advantages like theme manager, comments configuration and post comments with your name.
Modules
· Home
· Arkib Berita
· Cetak Artikel
· Feedback
· Flash_Player
· Forums
· iklandetik
· Journal
· News_sol
· Private Messages
· PRK Sg. Limau
· Recommend Us
· Search
· Shout Box
· Submit News
· Surveys
· Top 10
· Topics
· TopikML
· Web Links
· Your Account
Shout Box

Only registered users can shout. Please login or create an account.
Rangking Forum
Kedudukan Forumer:
© 2009 Detikdaily
Online
Welcome, Anonymous
Nickname
Password
(Register)
Membership:
Latest: sehihs
New Today: 0
New Yesterday: 1
Overall: 23194

People Online:
Visitors: 237
Members: 1
Total: 238

Online Now:
01: _MYGB paktam
Minda Lutfi

Aktivis akar umbi ini mempunyai tanggapan dan sudut pandang tersendiri

Mengapa Prof Redzuan perlu dipecat?

'Ya, gaji menteri kita bukan besar sangat, tapi ...'

Riuh-rendah kisah Firdaus akan segera berakhir ....

Salut buat pemberani Jamhuri, Fadhil dan Aslam

"Percikan api di setiap kampus, termasuk kubu Umno"

Hubungan rapuh PAS-DAP?

Harap bertenang dengar loceng amaran, usah terjun tingkap!

Apa tarikan istimewa Pemilu Indonesia?

Menanti perarakan petani 1 Mei
Semua...
Pendapat

Apakah PAS Sengaja Mencari Helah Untuk Keluar Pakatan ?

Tun Musa pun sama, pernah dijadikan alas kaki Dr Mahathir

Selangor Medan Perpecahan Pakatan Rakyat

Hubungan perdagangan Malaysia-Israel masih berkembang pesat!

Didakwa kerana mengkritik Umno! Tetapi kenapa pemimpin BN masih bebas?

Mufarakah yang menyusah orang lain

Kerana terlalu berpencak dan berkeris, akhirnya menikam diri sendiri

Profesional dan rasional perlu untuk PAS

MB Selangor : Azmin calon yang bertepatan

Cara atur Langkah Kajang wujudkan kemelut S'gor
Semua...
Penulis Tamu

TG Hadi murabbi ummah demokratik – Mat Sabu

Apa sewajarnya berlaku di dalam krisis MB Selangor ini

Calonkan Dr Wan Azizah , Pengkalan Kubor Untuk PAS

'Permulaan era kuku besi Najib'

PRK Pengkalan Kubur: Pas perlu hormati PKR

PAS salah dalam kemelut MB?

Haji: Selamat berangkat dan jangan lupakan Aqsa

Hikayat Pendekar Ludah

Musim akta Hasutan 1948 kini melanda Malaysia

Mungkinkah Mahathir kalah kali ini?
Semua...
Open Artikel

Terkuburnya harapan Erdogan dalam PAS

Sebuah Pakatan yang bakal runtuh?

Siapa yang mulakan krisis Selangor?

Gabungan parti pemerintah baharu mungkin dibentuk lepas PRU

Krisis MB Selangor masa terbaik Putrajaya adakan PRU14? -

PAS paling layak jadi MB

Punca sebenar DAP anggap Khalid Ibrahim pengkhianat

Putrajaya salah strategi isu kenaikan tol Tambak Johor

‘Boss-boss’ Umno jangan terus khayal dengan kepura-puraan

GST: Bukan sekadar penawar tetapi juga racun untuk BN
Semua...
Kritikan

Kecelaruan dinamisme dalam Pakatan

Golongan kopiah putih yang haprak dalam PAS

Pakatan tidak akan ke Putrajaya selagi Hadi presiden PAS

BN sudah rosak, jika nak rosakkan lagi, beri kepada PKR memperbaikinya

Kasihan Khalid diperlakukan sebegitu rupa

Tarikh prosiding kes UMSKAL tidak relevan

Bagaimana Pakatan Rakyat akan menjadi kerajaan alternatif?

Hudud Kelantan talian hayat untuk Umno?

Berhibur berselawat ramai-ramai itu sesat?

BN akui bina masjid kerana projek
Semua...
Anonymous Online

Statistik RealTime Semasa:

Sila klik..
Detikdaily.Net :: View topic - keputusan PRU13 (ramalan)
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log In Semak PMLog In Semak PM   Log inLog in 

keputusan PRU13 (ramalan)
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Detikdaily.Net Forum Index -> Politik Semasa
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ahmad-dani
Junior Member
Junior Member


Joined: Aug 29, 2011
Posts: 253

PostPosted: Tue Feb 05, 2013 3:08 pm    Post subject: keputusan PRU13 (ramalan) Reply with quote

kalau ramalan ini menjadi kenyataan pada PRU13 nanti..
memang menangis tak berlagulah BN...
kak mah kena selalu melawat najib di penjara...



http://lianglahad.blogspot.com/2013/02/kebarangkalian-keputusan-pru13.html
Back to top
View user's profile Send private message
solokwanmore
Super Moderator
Super Moderator


Joined: Apr 17, 2009
Posts: 9697
Location: Kg Solok Wan Moh

PostPosted: Tue Feb 05, 2013 3:24 pm    Post subject: Reply with quote

wah....dah main ramal-ramal pulak

nombor ramalan camne pulak?
Back to top
View user's profile Send private message
viruscom
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 3410

PostPosted: Tue Feb 05, 2013 5:32 pm    Post subject: Reply with quote

solokwanmore wrote:
wah....dah main ramal-ramal pulak

nombor ramalan camne pulak?


Ini yang buat macai Umporno kalut berlagak samseng kampong dusun nie....
Back to top
View user's profile Send private message
andreed
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Oct 11, 2009
Posts: 2609

PostPosted: Tue Feb 05, 2013 8:28 pm    Post subject: Reply with quote

tapi satu je yang aku risau sekarang..
memang kalau ikut atas kertas PR bleh capai ramalan tersebut tapi
BN juga ada senjata sulit..
1) Pengundi Hantu
2) Undi Pos

ni yg jadi masalah sekarang ni..
Back to top
View user's profile Send private message
solokwanmore
Super Moderator
Super Moderator


Joined: Apr 17, 2009
Posts: 9697
Location: Kg Solok Wan Moh

PostPosted: Tue Feb 05, 2013 8:37 pm    Post subject: Reply with quote

andreed wrote:
tapi satu je yang aku risau sekarang..
memang kalau ikut atas kertas PR bleh capai ramalan tersebut tapi
BN juga ada senjata sulit..
1) Pengundi Hantu
2) Undi Pos

ni yg jadi masalah sekarang ni..

kita ada ALLAH
Back to top
View user's profile Send private message
gobledegook
Moderator
Moderator


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 8564
Location: andaikata aku online, maka di depan notebook ler

PostPosted: Tue Feb 05, 2013 10:56 pm    Post subject: Reply with quote

jgn berharap sgt ramalan ni... teruskan gerak kerja perhebatkan lagi. aku tetap ABU dan ABCD
Cool

p/s: bila la pru ni, aku nak beli tiket balik pon susah. shilake betul main sembunyi2 tarikh pru ni phuiiii Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
esmael
Member
Member


Joined: Jul 25, 2009
Posts: 464

PostPosted: Wed Feb 06, 2013 12:29 am    Post subject: Reply with quote

Jangan risau ... pengundi hantu biar hantu yang handel !
Back to top
View user's profile Send private message
ubanputih
Moderator
Moderator


Joined: Jul 07, 2009
Posts: 4286

PostPosted: Wed Feb 06, 2013 12:30 pm    Post subject: Reply with quote

gobledegook wrote:
jgn berharap sgt ramalan ni... teruskan gerak kerja perhebatkan lagi. aku tetap ABU dan ABCD
Cool

p/s: bila la pru ni, aku nak beli tiket balik pon susah. shilake betul main sembunyi2 tarikh pru ni phuiiii Evil or Very Mad



Lepas PSY habis buat show kat penang, ko bolehlah bersiap sedia tempah tiket Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
juang1430
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Oct 23, 2009
Posts: 2247
Location: GAZA STRIP

PostPosted: Wed Feb 06, 2013 4:56 pm    Post subject: Reply with quote

ubanputih wrote:
gobledegook wrote:
jgn berharap sgt ramalan ni... teruskan gerak kerja perhebatkan lagi. aku tetap ABU dan ABCD
Cool

p/s: bila la pru ni, aku nak beli tiket balik pon susah. shilake betul main sembunyi2 tarikh pru ni phuiiii Evil or Very Mad



Lepas PSY habis buat show kat penang, ko bolehlah bersiap sedia tempah tiket Laughing


Aku nak beli tiket pi Australia la nak ngundi kat situ...
Back to top
View user's profile Send private message
mongolia
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: May 01, 2009
Posts: 3099
Location: dalam kesamaran radar Pakatan

PostPosted: Thu Feb 07, 2013 4:43 pm    Post subject: Reply with quote

solokwanmore wrote:
wah....dah main ramal-ramal pulak

nombor ramalan camne pulak?


Aku RAMAL BN menang tipis.
MAJORITI BN antara 15 hingga 25 kerusi
InsyaAllah!
Back to top
View user's profile Send private message
viruscom
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 3410

PostPosted: Thu Feb 07, 2013 5:28 pm    Post subject: Reply with quote

mongolia wrote:
solokwanmore wrote:
wah....dah main ramal-ramal pulak

nombor ramalan camne pulak?


Aku RAMAL BN menang tipis.
MAJORITI BN antara 15 hingga 25 kerusi
InsyaAllah!


Tanya orang UMNO kata BeEnd menang....tanya orang Pakatan PR menang. Tanya TDM pun kata BeEnd boleh menang. Tanya Najib belum bubar lagi.
Back to top
View user's profile Send private message
solokwanmore
Super Moderator
Super Moderator


Joined: Apr 17, 2009
Posts: 9697
Location: Kg Solok Wan Moh

PostPosted: Thu Feb 07, 2013 7:16 pm    Post subject: Reply with quote

mongolia wrote:
solokwanmore wrote:
wah....dah main ramal-ramal pulak

nombor ramalan camne pulak?


Aku RAMAL BN menang tipis.
MAJORITI BN antara 15 hingga 25 kerusi
InsyaAllah!
dah ada pegundi hantu ngan pos pon masih ko ramal menang tipis?
Back to top
View user's profile Send private message
gobledegook
Moderator
Moderator


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 8564
Location: andaikata aku online, maka di depan notebook ler

PostPosted: Fri Feb 08, 2013 12:02 am    Post subject: Reply with quote

ubanputih wrote:
gobledegook wrote:
jgn berharap sgt ramalan ni... teruskan gerak kerja perhebatkan lagi. aku tetap ABU dan ABCD
Cool

p/s: bila la pru ni, aku nak beli tiket balik pon susah. shilake betul main sembunyi2 tarikh pru ni phuiiii Evil or Very Mad



Lepas PSY habis buat show kat penang, ko bolehlah bersiap sedia tempah tiket Laughing
dengar kata 22.2.2013 ntah ler ah jib gor ni... susah betul nak ucap kalimah bubar parlimen Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
mongolia
V.I.P Member
V.I.P Member


Joined: May 01, 2009
Posts: 3099
Location: dalam kesamaran radar Pakatan

PostPosted: Mon Feb 11, 2013 10:59 am    Post subject: Reply with quote

gobledegook wrote:
ubanputih wrote:
gobledegook wrote:
jgn berharap sgt ramalan ni... teruskan gerak kerja perhebatkan lagi. aku tetap ABU dan ABCD
Cool

p/s: bila la pru ni, aku nak beli tiket balik pon susah. shilake betul main sembunyi2 tarikh pru ni phuiiii Evil or Very Mad



Lepas PSY habis buat show kat penang, ko bolehlah bersiap sedia tempah tiket Laughing
dengar kata 22.2.2013 ntah ler ah jib gor ni... susah betul nak ucap kalimah bubar parlimen Rolling Eyes


hak dia. Dia tu Perdana Menteri.
Back to top
View user's profile Send private message
gobledegook
Moderator
Moderator


Joined: Apr 18, 2009
Posts: 8564
Location: andaikata aku online, maka di depan notebook ler

PostPosted: Mon Feb 11, 2013 11:05 am    Post subject: Reply with quote

mongolia wrote:
gobledegook wrote:
ubanputih wrote:
gobledegook wrote:
jgn berharap sgt ramalan ni... teruskan gerak kerja perhebatkan lagi. aku tetap ABU dan ABCD
Cool

p/s: bila la pru ni, aku nak beli tiket balik pon susah. shilake betul main sembunyi2 tarikh pru ni phuiiii Evil or Very Mad



Lepas PSY habis buat show kat penang, ko bolehlah bersiap sedia tempah tiket Laughing
dengar kata 22.2.2013 ntah ler ah jib gor ni... susah betul nak ucap kalimah bubar parlimen Rolling Eyes


hak dia. Dia tu Perdana Menteri.
hak dia hak tuih Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Detikdaily.Net Forum Index -> Politik Semasa All times are GMT + 8 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

  Ahmad Lutfi Othman
  Azizi Abdullah
  Abdul Kadir Jasin
  Mahaguru58
  Merah Tinta
  Amdang 81
  Ibnu Hasyim
  Cucu Mat Kilau
  Tun Dr Mahathir
  Rockys Bru
  Screenshots
  Cikgu Nuri’s Online
  Attakiri
  Abu Ayysah
  Suhaimi Taib
  Redhuan D. Oon
  Lagenda Buta
  Orang Klawang
  Tok Pijat
  Zahid Yusof
  Taranama
  Pemuda BukitKatil
  Kedahlenie..!!
  Dr Fikrah
  Putera Batu
  Addin
  Budu Online

  ...penarik beca
  Roslan SMS Corner
  Amin Iskandar
  A L- H U S S E Y N
  Ketua Perusuh
  Kuda Kepang
  Kickdefella
  Kuda Ranggi
  Putera Maya
  Lanh14
  Wan Nordin Yaacob
  Khalid samad
  Jed Yoong
  Dr. Hj. Hamirdin
  Malaysia Waves
  Sofi Wahab
  Telahan Politik
  Boneka, Penyu, SPR
  Jamaludin Md Isa
  Helang Jagat
  Meli Kapak Jangak
  Hishamuddin Rais

  Tun Telanai
  Faisal Tehrani
  Ibrahim Baba
  Fudzail
  Drs Idham Lim
  Ust Nasrudin
  Zaharuddin.Net
  Al-Bakistani
  SaifulIslam.Com
  Dr. Mohd Asri
  sya~reformis
  al-Kerohi
  Aduka Taruna
  Nik Abdul Nik Aziz
  jahilGoBlog
  Edyesdotcom
  Bulan Penuh 2012
  Rosli Salem
  Che Kamala
  Rusli Islam
  klpost.com
  Jiwo Kelete
  Cenangau
  Pemuda Wilayah
  Lilahi taala
  Kalam Perantau
  Tempe Goreng
  Sokong PR
  Janggut
  Tarmizi Mohd Jam
  Kopitiam Bang Nan
  Pink Turtle
  Perisik Rakyat
  Siasahdaily
  Pahang daily
  Sabahdaily
  Kampus Negara
  Al Banjari
  Bumi Perak
  Zabidi Morad
  Ahmad Fadhil
  Eddie Putra
  Amirulreza
  Rozmal Malakan
  Republik kata
  Go Malaysia
  Ahli Parlimen PAS
  A.M.K.N.S.
  Ust Idris Ahmad
  Mummy Rokiah
  Greenboc
  Lagi....
* Tidak mengikut susunan keutamaan
design by ethaidesign.com